Apply

Sales Manager Event & PCO, Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels
Oslo, Norway
Sales

Vil du bli del av en sterk bedriftskultur som verdsetter energi, mot og begeistring (EMB)? Har du masse EMB, og elsker salg så ser vi etter akkurat DEG!

 

Nordic Choice Hotels er Nordens nest største hotellkjede med rundt 200 hoteller i Skandinavia, Finland og Baltikum. Det er et verdibasert selskap i vekst som jobber etter en trippel bunnlinje; People, Planet, Profit. Selskapets visjon; «Med Energi, Mot og Begeistring skaper vi en bedre verden. WeCare!» skal være førende for ledere og ansatte, og er en stor del av selskapets identitet. Ikke bare ta vårt ord for det, Great Place to Work har de siste årene valgt ut vårt selskap som et av de topp 15 beste arbeidsplasser i Norge og Sverige. For å feire oss selv og alle de høyt verdsatte prisene vi får i løpet av et år, samles vi til en stor feiring årlig som vi kaller Vinterkonferansen. Det er en sabla god grunn til å bli en av oss og jobbe for Nordic Choice Hotels. Vi er NEVER AVERAGE.

 

Sales Manager Event & PCO

Vi vokser stadig, og søker nå en drivende engasjert konferanse- og event selger (Sales Manager Event & PCO) til en nyopprettet stilling, som i det daglige vil jobbe med å bringe ny, lønnsom omsetningen til våre hoteller i Norge - og Norden forøvrig - gjennom oppfølging, salg og pleie av eventbransjen. 

 

Arbeidsoppgaver:

 • Utvikle event & PCO bransjen sammen med Director of event & PCO, og hotellenes event team selgere
 • Bringe nye, og lønnsomme events og konferanser til våre hoteller 
 • Oppsøkende salg og relasjonsbygging hos eventbyrå og PCO`er i Norge.
 • Gjennomføre kundemøter og visninger,  og sørge for at flere konkrete arrangement kontrakteres på et av våre mange flotte konferansehotell
 • Delta på aktiviteter hvor eventbransjen er tilstede
 • Bidra til gjennomføring av aktiviteter vi selv arrangerer for eventbransjen. 

Hvem er du:

 • Initiativrik, løsningsorientert og selvstendig
 • Glimt i øyet 
 • Sulten på å lære og skape egne resultater
 • Utadvendt, og trives med mye kundekontakt i form av møter, visninger og kundeevent
 • Erfaring fra salg, gjerne fra hotell eller byrå, men rett person på rett plass er viktigst

Vi søker deg som med energi, mot og begeistring som kan skape magiske øyeblikk i møte med kunden, og med det bidra til at vi får flere gjester på våre fantastiske møte- og eventhotell i Norge.

Noe reiseaktivitet i forbindelse med kundebesøk, og kundeaktiviteter må påregnes.

Stillingen vil i det daglige arbeide fra våre konferanse- og event hotell i Oslo-regionen,  med base på vårt hovedkontor i Oslo, og vil rapportere til Director of Event & PCO.

Søknadsfristen har vi satt til 23.9.2019. Har du spørsmål om stillingen? Kontakt Mette Snekvik Dæhli, Director of Event & PCO mail [email protected] 

 

Deadline: 23/09/2019

Om oss

Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 16.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Apply for this position