Apply

Hotellchef sökes för kärleksfull relation

Quality Hotel Globe
Stockholm, Sweden
Management

Jag heter Quality Hotel Globe och är ett 30 år gammalt hotell med 527 rum och 18 konferenssalar. Jag letar efter en person att dela livets alla roligheter med, en person som kan utmana mig, ta hand om mig och som kan driva mig framåt. Jag bor söder om Söder och är inte intresserad av att flytta på mig. Jag gillar när det är fullt hus och jag vill att alla ska känna sig som hemma. Vill du dela din vardag med mig?

Hoppfulla hälsningar, Quality Hotel Globe

 

Matchmaking pågår

Nu hjälper jag mitt hotell att hitta sin nya kärlek: sin nya hotellchef. Quality Hotel Globe är ett av Stockholms största hotell, vägg i vägg med Ericsson Globe och Tele2 Arena. Quality Hotel Globe bjuder på en färgstark hotellupplevelse och vi passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagaren som för eventgästen, Stockholmsturisten, storfamiljen och kärleksparet. Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör i sin tur Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel.


Vad din relation kommer kräva

Du kommer ha fullt ansvar för driften av reception, konferens och Housekeeping. Ditt fokus är att leda ett effektivt hotellteam, servicehjältarna, som levererar service enligt kundlöftet ”It’s taken care of” till alla gäster. Du är bra på att skapa goda förutsättningar för dina ledare och få dina medarbetare att växa och ha roligt på jobbet – varje dag.

Du kommer arbeta tillsammans med hotellets ledningsgrupp för att driva hotellet mot uppsatta mål, utveckla hotellet framåt och utveckla potentialen på den lokala marknaden. Hotellet står inför en positiv förändring och det är viktigt att du är både kreativ och engagerad i vägen vidare.

Du kommer rapportera till mig som är hotelldirektör.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?

- Du är en äkta, handlingskraftig och trygg ledare med god självinsikt och högt driv
- Du har positiv energi som smittar av sig och inspirerar andra
- Du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare
- Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal
- Du har service i ditt DNA
- Som ledare leder du genom att vara ett föredöme och visar att det går att åstadkomma resultat med små medel
- Du är en bra lyssnare och skapar förtroende både i och utanför organisationen
- Du har idag en ledande befattning, gärna inom någon servicerelaterad bransch
- Du har goda sälj-, affärsmässiga och ekonomiska resultat i bagaget
- Du har goda ekonomiska kunskaper
- Du har hög kommunikativ förmåga och du behärskar engelska i tal och skrift
- Du gillar popcorn och/eller mjukglass


Jag ser fram emot ditt svar.

Vänliga hälsningar
Tina Hedman
Hotelldirektör

Deadline: 01/07/2019

Om oss

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Apply for this position