Apply

Direktör till hotellpärla i Växjö

Clarion Collection Hotel Cardinal
Jönköping, Sweden
Management

Är du Clarion Collection Hotel Cardinals nya hotelldirektör?

“Personlig, varm, ödmjuk, öppensinnad, omtänksam, engagerad, humoristisk och bra lyssnare. En som ställer upp och som kavlar upp ärmarna när det behövs. Empatisk, tydlig och en bra förebild.” Så säger våra kollegor på Clarion Collection Hotel Cardinal när de får frågan om vilka egenskaper som är viktiga hos deras nya hotelldirektör. Vi kan inte annat än hålla med. Är det du?

Om tjänsten:
Clarion Collection Hotel Cardinal är beläget i en tidstypisk byggnad från 1929, som en gång i tiden var biosalong. Hotellet grundades i början av 1980-talet av Per Gunnar Sundberg, som snabbt blev känd i lokalpressen som Växjös hotellkung. Per Gunnar värnade alltid om servicen och det var inte ovanligt att stamgästerna blev hämtade på flygplatsen i hans egna Rolls Royce. Nu söker vi en ny Per Gunnar-personlighet som ska driva hotell vidare i samma serviceanda, med eller utan Rolls Royce.

 

Om dig:

  • Du är modig och älskar att ta dig an utmaningar.
  • Du fattar snabba och kloka beslut.
  • Ditt fokus är på effektiv drift och försäljning.
  • Du jobbar högt och lågt och hugger in där det behövs.
  • Du är en stark ledare och älskar att se dina kollegor växa.
  • Du har ett stort nätverk i Växjö och gillar att ligga steget före.
  • Du är bäst på att driva hotell och älskar att tävla. Att ligga på topp är en självklarhet för dig.

 

Vi erbjuder dig:

En härlig arbetsmiljö på en inspirerande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av underbara kollegor bidrar du med din arbetsglädje och ser till att hotellet når fantastiska resultat. Vill du jobba i ett spännande företag med utvecklingsmöjligheter? Då har du kommit rätt.

Clarion Collection har 48 hotell och är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Frågor?
Kontakta Richard Svartvik, Driftsdirektör Sverige/Lettland för mer information. +46703 42 20 91

Deadline: 21/07/2019

Om oss

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

 

Clarion Collection – Yours truly

Apply for this position