Apply

Social Media Queen or King

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell
Södermanland, Sweden
Marketing
Digital
PR & Communication

Social Media Queen or King

Är du vår sociala media guru? Är du den som är lite vassare än alla andra på instagram, som ser en story och fångar den eller studerar du kanske media och vill utveckla dina färdigheter hos oss?

Vi söker med ljus och lykta efter en person som vill vara med och utveckla/ansvara för vår närvaro på sociala medier. Att skapa, sprida, analysera och optimera engagerande innehåll mot flera olika målgrupper i sociala medier och nätverk.

Du kommer även få stor frihet kring att utarbeta olika aktiviteter för att skapa ett ökat intresse och engagemang för hotellet – tävlingar, samarbeten, events osv.

Vi söker en glad och engagerad person som under 3-4 timmar/vecka sköter våra sociala medier. En person som har ett stort intresse för att lära sig mer om hur man producerar content som tilltalar vår målgrupp. Vi tror att du studerar inom Media och att du ser detta som ett sätt för dig att utvecklas under din studietid. Du gillar att skriva och kommunicera och har ett rakt och enkelt språk och kan utan problem följa den tone of voice vi har inom Clarion.

Hos oss får du chansen att tillsammans med vår General Manager vara med om att utveckla ett befintligt varumärke och sätta Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell på kartan.

Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats, frihet under ansvar, tillfälle att utvecklas och skapa nya kontaktytor för framtiden och en möjlighet att växa inom kedjan.

Deadline: 30/03/2018

Om oss

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi tar vara på varje detalj och skapar mötesplatser som gör livet lite bättre för våra gäster. Hos oss är gästerna där det händer. Tätt intill stadens puls.

Vi har pulserande Living Room, Fun Dining signerat Top Chef Marcus Samuelsson, mötesplatser med small talk och big business, en lättare kvällsmåltid hos Collection och de mest passionerade medarbetarna.

Clarion Hotel har 77 hotell i Norden med perfekt läge, från våra vibrerande cityhotell, till hotellpärlorna Clarion Collection. Hos Clarion Hotel skall gästerna få uppleva något mer än bara en  övernatting.

Clarion Living. Not Just Staying

Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Apply for this position