Apply

Driven Restaurangchef

Quality Hotel Galaxen
Dalarna, Sweden
Food & Beverages

Quality Hotel Galaxen söker en driftig Restaurangchef!

Vi söker en driven och målmedveten restaurangchef som vill vara med att driva och vidareutveckla våra restauranger.
Vår spännvidd är allt från hotellfrukost till galamiddagar för upp till 900 personer. Du ska leda och utveckla ett entusiastiskt restaurangteam och även själv vara en del av den dagliga driften.

Som restaurangchef ansvarar du för driften av restaurangerna med planering, schemaläggning, inköp, personalbemanning och du jobbar proaktivt med service, försäljning, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Du kommer jobba tätt tillsammans med kökschefen som parallellt med dig ansvarar för restaurangernas drift och produktion. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och värdskap är det roligaste som finns!

Som restaurangchef kommer du att ingå i vår ledningsgrupp.
Du rapporterar till Food and Beverage Manager som är din närmaste chef.


Egenskaper som vi ser som en förutsättning är att du är; en bra ledare, kvalitetsmedveten, ekonomiskt sinnad, drivande och en god administratör samt att du brinner för service.
Vi ser att du är lojal, positiv och agerar behärskat vid stress samt är en bra förebild för dina medarbetare.
Du har minst 3 års utbildning, goda kunskaper i ekonomi, flera års erfarenhet från branschen, tidigare personalansvar, stor erfarenhet från större middagar och evenemang och behärskar svenska i tal och skrift.

Känner du igen dig i detta och vill vara med att utvecklas i ett spännande företag?

Maila din ansökan till:
[email protected]

Quality Hotel Galaxen Borlänge
Carola Parling/ Food & Beverage Manager
Tfn: +46 243-21 61 60
Dir: +46 72 1661397

Intervjuer kommer att ske löpande, och platsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - så vänta inte med din ansökan!

 

Deadline: 31/03/2019

Om oss

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Apply for this position